Omgeving

Omgeving

 

De mogelijkheden voor uitstapjes zijn ontelbaar. De directe omgeving van de vakantievilla biedt een verscheidenheid aan recreatieve faciliteiten en variëteit voor iedere smaak én voor elk seizoen. Zo kunt u in de zomer ontspannen (of sportieve!) fiets- en wandeltochten maken. Of kunt u heerlijk vertoeven bij één van de openlucht zwembaden in de omgeving. In de winter kunt u genieten van vele, betaalbare wintersportmogelijkheden en natuurlijk de après-ski!

 

Op een redelijke rijafstand bevinden zich de steden Trutnov, Nachod, Ratiborice, Ceska Skalice en Nove Mesto Nad Metuj. Ook een bezoek aan Polen behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast biedt de stad Dvur Králové een grote dierentuin met safaripark. Of maakt u liever een unieke wandeling door rotsenpark Adrspach?

 

Een dagtrip naar Praag is ook een absolute must! Bezoek de burcht, wandel over de Karelsbrug, sta even stil bij de astronomische klok of slenter door de vele smalle straatjes.

 

Wintersportmogelijkheden

  • In de omgeving van de vakantievilla zijn volop wintersportmogelijkheden. Op circa 25 km van de villa treft u de dichtstbijzijnde skiliften in Mladé Buky. Wintersportplaats Janske Lazne ligt op slechts 30 km van de vakantievilla. Of breng een bezoek aan de bekende, ruim 1600 meter hoge Pec Pod Snezkou.
  • Na een sportieve dag op de piste verwelkomen de gastheren en –vrouwen van de berghutten u met een welverdiende en betaalbare après-ski.
  • In de wintersportplaatsen is het mogelijk om uw ski-uitrusting te huren.